Om Implemi

Implemi er et ungt selskap som bistår nordiske bedrifter med å finne riktig digital læringsplattform og implementere på en måte som gir håndfaste resultater. Teamet vårt har til sammen over 10 års erfaring med å implementere SaaS og læringsteknologi og består av tverrfaglige ressurser som bistår med å sette opp struktur, innhold og oppfølging av deres software.

Implemi software selector

Anskaffelsen av riktig læringssoftware er kun det første trinnet til suksess med digital læring. Vår erfaring er at selve implementeringen er det mest utfordrende med digital utvikling og kartlegging av kompetanse. Med bred erfaring fra ulike bransjer kjenner vi utfordringene som kommer underveis. Ler mer om vår tilnærming til implementering, eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

Systemintegrasjon er et ord mange er redde for. Man ser på det som store, tunge, og ofte uoversiktlige prosjekter. Men egentlig handler det bare om å gjøre informasjon tilgjengelig for dem som trenger den. I Implemi liker vi å gjøre det enkelt og spiselig. Det skal skje i små trinn, og vi begynner der det gir størst gevinst. Les mer vår tilnærming til integrasjoner. 

Nøkkelen til et levende digitalt læringsunivers er innhold. I Implemi tror vi at behovet for innhold vil variere fra organisasjon til organisasjon, men noen faktorer er likevel universelle. God læring er engasjerende og interaktiv, og den må treffe ditt publikum. Se vår showcase for eksempler på hvordan vi kan ta læringsinnholdet til neste nivå – uansett hvilket LMS du bruker. 

Vi bruker ikke LMS for moro skyld; det er der for å løse et strategisk mål. Men hvordan kan vi måle at vi er på riktig vei hvis systemet ikke leverer de rapportene vi trenger? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med rapporteringen der systemet ikke strekker til.

Acquiring the right software is only the first step to succeeding with your digital learning strategy. From experience, the implementation is one of the most challenging with digital skills development and something many people do not think about when choosing a software provider.

Ønsker du en uforpliktende prat med en av våre spesialister innen digital læring?

Implemi Basic

Alle forespørsler er uforpliktende. Vi tar kontakt med endelige detaljer.