Tjenester

Implemi software selector

Anskaffelsen av riktig digital læringsteknologi er kun det første trinnet til suksess med digital læring. Les mer om vår tilnærming til implementering. 

Systemintegrasjon er et ord mange er redde for. Man ser på det som store, tunge, og ofte uoversiktlige prosjekter. Men egentlig handler det bare om å gjøre informasjon tilgjengelig for dem som trenger den. I Implemi liker vi å gjøre det enkelt og spiselig. Det skal skje i små trinn, og vi begynner der det gir størst gevinst. Les mer vår tilnærming til integrasjoner. 

Nøkkelen til et levende digitalt læringsunivers er innhold. I Implemi tror vi at behovet for innhold vil variere fra organisasjon til organisasjon, men noen faktorer er likevel universelle. God læring er engasjerende og interaktiv, og den må treffe ditt publikum. Se vår showcase for eksempler på hvordan vi kan ta læringsinnholdet til neste nivå – uansett hvilket LMS du bruker. 

Vi bruker ikke LMS for moro skyld; det er der for å løse et strategisk mål. Men hvordan kan vi måle at vi er på riktig vei hvis systemet ikke leverer de rapportene vi trenger? Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg med rapporteringen der systemet ikke strekker til.

Acquiring the right software is only the first step to succeeding with your digital learning strategy. From experience, the implementation is one of the most challenging with digital skills development and something many people do not think about when choosing a software provider.